Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς κάνω εγγραφή;

Υπάρχουν 2 τρόποι εγγραφής:

α) Ηλεκτρονικά
Επισκεφθείτε τη σελίδα μας Εγγραφή, και επιλέξτε τον αγώνα για να οδηγηθείτε στο site της My Adventure. Αφού επιλέξετε το πακέτο που επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε και επιπλέον πακέτα εγγραφής, σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για κάποιο φίλο σας στον ίδιο ή διαφορετικό αγώνα, ή ακόμη και για εσάς τους ίδιους (σε περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε και σε κάποιον άλλον αγώνα).
Στο επόμενο βήμα, αυτό της ολοκλήρωσης της εγγραφής, θα κληθείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία του κάθε αθλητή, ανά αγώνα.
Με αυτόν τον τρόπο, η πληρωμή γίνεται από ένα φυσικό πρόσωπο (τα στοιχεία του οποίου συμπληρώνονται στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας), μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς να χρειάζεται ο κάθε αθλητής να κάνει μεμονωμένες πληρωμές. θα μπορείτε να προσθέσετε στο «καλάθι» σας 1 ή και περισσότερες συμμετοχές σε όποιον από τους 2 αγώνες επιθυμείτε.

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, σας έρχεται ενημερωτικό email για την επιβεβαίωση πληρωμής και εγγραφής σας και καταχωρείστε αυτόματα στον αγώνα που επιλέξατε.

β) Στο κατάστημα Fifth Element

Μπορείτε να προσέλθετε στο κατάστημα Fifth Element (Δαγκλή 2 & Παπάζογλου, Ιωάννινα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να κάνετε τις διαδικασίες ηλεκτρονικής εγγραφής εκεί.

2. Έκανα εγγραφή. Και τώρα τι γίνεται;

Εφόσον έχετε συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία σας, τότε θα ανακατευθυνθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα λάβετε ενημερωτικό email για την επιβεβαίωση πληρωμής και εγγραφής και καταχωρείστε αυτόματα στον αγώνα που επιλέξατε (το όνομά σας θα εμφανιστεί στη λίστα συμμετεχόντων μετά την επιτυχή εγγραφή σας).

Στο email σας θα λάβετε το Δελτίο Συμμετοχής του κάθε αθλητή (που αναγράφει και τον Αριθμό BiB) καθώς και την συνολική απόδειξη πληρωμής σε μορφή PDF. Στο Δελτίο συμμετοχής, αναγράφονται: 

  • το ονοματεπώνυμο του αθλητή,
  • ο αγώνας στον οποίον θα συμμετάσχει και
  • ο αριθμός αγώνα (BiB).

Την ημέρα του αγώνα, ο κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει το Δελτίο Συμμετοχής στη Γραμματεία (εκτυπωμένο ή σε ψηφιακή μορφή), προκειμένου να παραλάβει τον αριθμό αθλητή (BIB), καθώς και το τσιπάκι.

3. Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και για περισσότερα άτομα;

Φυσικά! Αφού επιλέξετε το πακέτο που επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε και επιπλέον πακέτα εγγραφής, σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για κάποιο φίλο σας στον ίδιο ή διαφορετικό αγώνα, ή ακόμη και για εσάς τους ίδιους (σε περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε και σε κάποιον άλλον αγώνα).
Στο επόμενο βήμα, αυτό της ολοκλήρωσης της εγγραφής, θα κληθείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία του κάθε αθλητή, ανά αγώνα.
Με αυτόν τον τρόπο, η πληρωμή γίνεται από ένα φυσικό πρόσωπο (τα στοιχεία του οποίου συμπληρώνονται στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας), μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (κάρτα αναλήψεως), χωρίς να χρειάζεται ο κάθε αθλητής να κάνει μεμονωμένες πληρωμές.

4. Ποιο είναι το κόστος των αγώνων;

Υπάρχουν δύο (2) πακέτα με αντίστοιχο κόστος για κάθε αγώνα:

  • Απλό Πακέτο: 10€
  • Plus Πακέτο: 15€

5. Τον αριθμό και το αγωνιστικό μου πακέτο από πού θα τα παραλάβω;

Θα υπάρχει μία μεγάλη εκδήλωση το Σάββατο 07/05/22 (10:00-15:00) στον πεζόδρομο μπροστά από το κατάστημα FIFTH ELEMENT (Δαγκλή 2 και Παπάζογλου – Ιωάννινα).

Την Κυριακή 08/05, η Γραμματεία των αγώνων θα μεταφερθεί στην πλατεία Μαβίλη από τις 08:00 και μετά, από όπου θα μπορείτε να παραλάβετε το αγωνιστικό σας πακέτο έως και 1 ώρα νωρίτερα από τον αγώνα.

6. Τι ώρα και από πού ξεκινούν οι αγώνες;

Ο Ημιμαραθώνιος 21km ξεκινά την Κυριακή 08/05/22 στις 09:30 από την πλατεία Μαβίλη.

Αντίστοιχα, ο αγώνας των 5km ξεκινά την ίδια ημέρα, στις 10:00 από το ίδιο σημείο.

7. Υπάρχουν χρονικά όρια;

Ο αγώνας των 21χλμ έχει χρονικό όριο τις 2 ώρες και 30′ με ενδιάμεσα elimination points το 18.5 km όπου θα υπάρχει και ο αποκλεισμός στις 2 ώρες και 15′.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα «Κανονισμοί«.

8. Πού μπορώ να αφήσω τα προσωπικά μου αντικείμενα;

Κάθε αθλητής δικαιούται να παραδώσει έναν (1) σάκο (drop bag) με τα προσωπικά του αντικείμενα, σε ειδικό χώρο στην Αφετηρία/Τερματισμό του αγώνα. Οι σάκοι των αθλητών θα είναι της δικής τους επιλογής (κατά προτίμηση από αδιάβροχο υλικό) και θα τοποθετούνται σε ειδικό σάκο της διοργάνωσης. Κάθε αθλητής, φτάνοντας στον τερματισμό θα μπορεί να παραλαμβάνει και τον σάκο του.- Η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για θραύση αντικειμένων που περιέχουν οι σάκοι. Ειδική πινακίδα με τον αριθμό αθλητή θα δοθεί στους αθλητές, για να την τοποθετήσουν στον σάκο τους. Η παραλαβή των σάκων από τη διοργάνωση, θα γίνεται μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, από το χώρο της Γραμματείας.