Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων (2024)!

19/05/2024

Ο φετινός Ioannina Half Marathon 2024, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Ημιμαραθώνιος 21km

Ο Γιώργος Ιατρούδελης (ONE STEP BEYOND ENDURANCE TEAM) αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του Ημιμαραθωνίου με έναν εντυπωσιακό χρόνο 1:11:48.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αλέξανδρος Τζουμάκας (THE NORTH FACE/ FIFTH ELEMENT RUNNING TEAM) με χρόνο 1:12:56, ενώ ο Κοσμάς Πλακέτας (SAUCONY RUNNING GREECE) κατέλαβε την τρίτη θέση με χρόνο 1:14:56.

Στην κατηγορία των γυναικών, η Χρύσα Τζήμα (DEREKAS ENDURANCE COACHINGέκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού με χρόνο 1:38:29. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Ειρήνη Κοτσιρίμπα και την τρίτη θέση κατέκτησε η Δήμητρα Κελεπούρη (ΣΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ).

Αγώνας Δρόμου 10km

Στα 10km που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, νικητής ήταν ο Νικόδημος Νικολακέας (PUMA) με χρόνο 00:33:11, ενώ στις γυναίκες η Αλεξάνδρα Γκίκου (BODYWORKS PREVEZA), με χρόνο 00:41:15.

Αγώνας Δρόμου 5km

Στα 5km της φετινής διοργάνωσης, πρώτος τερμάτισε ο Φίλιππος Σιώμος Γκίζας (ΑΓΣΙ) με χρόνο 00:15:59, ενώ στην κατηγορία των γυναικών πρώτευσε η Χρύσα Ανδρούτσου με χρόνο 00:19:48.

Παιδικός αγώνας 1km

Ένα ιδιαίτερο μέρος της φετινής διοργάνωσης αποτέλεσε ο παιδικός αγώνας, όπου οι μικροί μας φίλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χάρηκαν τη συμμετοχή τους, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με ενθουσιασμό και χαμόγελα.

Αγώνας δρόμου 1km ΑμΕΑ

Επιπλέον, σημαντική ήταν και η συμμετοχή ατόμων με αναπηρία, που όχι μόνο έλαβαν μέρος στον αγώνα, αλλά και βοήθησαν στην οργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης. Η παρουσία και η συνεισφορά τους ανέδειξαν το πνεύμα του αθλητισμού.

Η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική, καθώς πολλοί από εσάς ήρθατε από διάφορα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο, για να συμμετάσχετε και να υποστηρίξετε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην πόλη μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά του χρόνου

Αποτελέσματα αγώνων

Δείτε τα προσωρινά* αποτελέσματα των αγώνων παρακάτω:

*Τα τελικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες

Φωτογραφικό υλικό

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές εικόνες από τη φετινή διοργάνωση: